There is nothing to show here!
Slider with alias Prospekt-BRF-Slttagrden not found.
Lokal RK Teknik

VILKA ÄR VI?

Vi är det medelstora familjära företaget med de stora resurserna. Vi och våra medarbetare har ett brinnande intresse för balkonger och dess olika tekniker. Med stort engagemang tar vi oss an såväl det lilla projektet som det stora projektet. Inget är för stort eller för litet. Fabriken i Gusum är imponerande med sina 12 000 kvm där all tillverkning sker. Fabriken är uppdelad i stålfabrik och betongfabrik.

DET FAMILJÄRA FÖRETAGET

''Vi bor mitt i grönskan – därför har företaget fått utvecklas här''

Här i Valdemarsviks kommun, mellan sjön Yxningen och Sankt Annas skärgård i Östergötland, ligger vidunderligt vackra Gusum – en bruksort med anor ända från mitten av 1600-talet, då det första mässingsbruket anlades.
Det är här som familjen Karlsson, grundare till RK Teknik, lever, bor och verkar. Ragnar Karlsson grundade företaget i början av 1980-talet och sedan flera år tillbaka är även hustrun Gunilla samt sönerna Johan och Kristian på centrala positioner i företaget. Familjen är också engagerad i Gusums utveckling och värnar starkt om hembygden.
– Vi har alltid grävt där vi har stått. Familjen bor mitt i grönskan och därför har också företaget fått utvecklas här, berättade Ragnar.
Lokalerna som RK Teknik huserade i var från början på familjegården. Genom åren har det smakfullt byggts om. Dock med den lantliga känslan väl bibehållen i exteriören.
Under drygt 39 verksamhetsår har RK Teknik nämligen utvecklats till att bli en av landets ledande balkongtillverkare. En framgång som familjen Karlsson tror till stor del beror på att det är just här i Gusum som man verkar. Under framgångarna blev efterfrågan på balkonger större än de lokalerna på familjegården. Så 2011 valde RK Teknik att flytta ner fabriken till det anrika mässingsbruket i hjärtat av Gusum.
– Merparten av de 60 anställda kommer från trakten. Här känner vi varandra, har samma värderingar och drar åt samma håll. Vår personal får ofta beröm av våra kunder för sin jordnära attityd, berättade familjen Karlsson.

There is nothing to show here!
Slider with alias Brf-Slattagarden-Gratt not found.
There is nothing to show here!
Slider with alias Brf-Slattagarden not found.

Betongbalkong Egnahem

Balkongtak trp i modell tak syntorp

VAD ERBJUDER VI?

Betongbalkong Egnahem:

Betongbalkong av betongkvalité C32 /40 undersida gjutes mot slätform samt målas vit, översida rollas. Balkong gjuts med fall utifrån fasaden. All betongtillverkning sker i vår egen betongfabrik och kontrolleras av Nordcert 3:e parts certifieringsorgan.

Tak Syntorp:

Balkongtak med TRP. Takramen är varmförzinkad. Takbeläggning med TRP plåt i standard kulör. Som tillval kan undertak kan väljas som tex slät vit undersida eller isolerat tak. (Perfekt vid inglasning) Infästning av balkongtak sker tex med pelare. Taken kan som tillval förses med hängrännor och snörasskydd.

Eriksberg Inglasning:

Ett helintegrerat premium system som står helt utanför balkongplattan för att inte ta upp någon yta av balkongen samt skyddar balkongfronten för en längre livslängd. Ram fria stabila luckor med skjut och vik-in funktion.
Bröstning av opalglas. Handledare monteras på utsida inglasing så att en lägre bröstningshöjd kan väljas.
Barnsäkerlåsning av luckor med Rk-Tekniks magnetnyckel. Profiler lackeras i standard RAL-kulör.

Tillvals Lista:

*Rullgardiner.
*Vind styrda markiser.
*Balkongmatta från vebe floorcoverings.

Tim Johansson

Tim Johansson

Kundansvarig

Kontakt:

Tel: 076-147 79 26
E-Post: tim.johansson@rkteknik.se
Post/Faktura: Box 7, 615 02 Gusum
Besöksadress: Dalängsvägen 1, 615 71 Gusum