BYGGSMIDE

Vi kan utföra alla typer av smidesdetaljer ut efter era önskemål och vår erfarenhet från tidigare projekt. Allt utförs i vår egna fabrik i Gusum som är certifierad enligt EN 1090.

DRAGSTAG

Vi tillverkar till alla typer av upphängningsannordningar. Just dragstag är vi hovleverantör till en av de största aluminiumföretagen i Sverige. Så välkommen att skicka oss ritningar på era Idéer så skall vi möta upp med vår erfarenhet för att svara med dragstag som passar just ert företag.

Pelare

Pelare kan vi utföra i princip vilka som helst typer. Vi levererar till ett företag som vi tillsammans skapat en utvecklingsgrupp för att ta fram en standardisering för just deras vanligaste typer av pelare. Vi är mycket intresserade av att komma i kontakt med er för att kunna hjälpa er med ett koncept som fungerar i er verksamhet.

KONSOLER

Konsoler tillverkar vi i lika stor utsträckning som pelare. Vi kan i princip leverera vilka typer som ni än önskar. Här spelar vår erfarenhet roll i att vi kan tillsammans med er bygga koncept och bli en partner för framtiden. Välkomna att lägga delar eller hela projekt hos oss.

Konstruktion av balkong

Prefabricerade Betongelement

Vi för en tät dialog med våra kunder för att säkerställa att våra produkter är till era önskemål. Exempel på produkter som vi nu levererar är balkonger, loftgångar, pelare, bussplattor och mycket mer.

Vår erfarenhet från vår tillverkning har visat att den kvalité och den flexibiliteten som vi kan leverera gör oss till det självklara valet. Allt utförs i vår egna fabrik i Gusum och vi är certifierade enligt, BBC, EN 1090, EN 13225 och EN 14992. Varmt välkomna att höra av er till oss för att se hur vi kan samarbeta i framtiden.

Certifikat

Vi CE märker våra produkter där ni så anvisar på ritning. Vi har en stansningsmaskin som vi kan även märka ert smide med er egna logga. För att se våra certifikat vänligen klicka här:

ER LEGO LEVERANTÖR

Vi har vår erfarenhet med oss från projekt som vi levererar och monterar själva runt om i Sverige. Med samma attityd tar vi oss an den utmaningen när vi levererar till våra kunder som beställer prefabricerade produkter. För att ni som kund skall kunna få se lösningar på problem som ni kanske ännu inte visste fanns.
Varmt välkomna att ta kontakt med oss för att vara er partner i att bygga Sverige

Kontakt

Kontakta vår produktionschef för mer information.
Ola Nilsson - Produktionschef Stål/Betong
Tel: 0123-29932
E-post: ola@rkteknik.se

  • Max filstorlek: 200 MB.